FAQ

Zijn er kabels of breekwerken nodig?

Dankzij het unieke hybride systeem van Home Watch kunnen we onze componenten zowel bekabeld als draadloos aansluiten.

Is een meldkamer aansluiting verplicht?

Nee! Het systeem kan volledig autonoom en zonder meldkamer-aansluiting werken.

Is een onderhoudscontract verplicht?

Er is geen verplichting om een onderhoudscontract te nemen en het is wettelijk toegestaan om het alarmsysteem zelf te onderhouden. Al onze tarieven en mogelijke diensten worden vermeld in onze offertes en al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar per mail.

Wordt het systeem aangesloten op een controlekamer (meldkamer?)

Een aansluiting op een erkende alarmcentrale of meldkamer is zeker aan te bevelen, maar niet verplicht.  U kan op onze meldkamer aansluiten voor €15,99 per maand incl. btw en dit is steeds maandelijks opzegbaar per mail.

Is draadloze technologie veilig?

Het Home Watch 100 alarmsysteem is opgebouwd uit Incert-gecertificeerde componenten en zijn beveiligd tegen sabotage en storingen. De fabrikant van het systeem bezit een certificaat voor ons kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9016:2015 voor de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische alarmsystemen. 

Bediening via App, is dat veilig?

De fabrikant van het alarmsysteem is houder van een certificaat dat een vastgesteld beveiligingsmanagement systeem verifieert conform ISO 27001:2013 voor cloud-diensten.

Meer informatie over de APP kan u vinden op de website van de fabrikant. (link https://www.jablotron.com/nl/diensten/myjablotron/)

Is het systeem Incert-gekeurd?

Alle componenten van het Home Watch 100 systeem zijn Incert-gecertificeerd en indien u een Incert-gekeurd systeem nodig heeft voor uw verzekeraar dan houden wij hier rekening mee bij de opmaak van uw offerte.